med Lic. PT Ann-Catrine

Startpaketet

hantlarrosa

1 st inledande konsultation (ca 1½ timme)

5 ggr träning (1 timme per pass)

Personligt anpassat träningsprogram

299 euro*

 ” för dig som vill komma igång med din träning!

Övriga träningspaket är:

Ann-Catrine Grönqvist

5 gånger för 299 euro* (t.ex. 1 månad)

10 gånger för 499 euro* (t.ex. 2-3 månader)

 Alla priser gäller f.o.m 1.1.2019 och inkl. 24% moms.

* Till priserna tillkommer eventuella träningsavgifter (för t.ex. gym eller annan träningsanläggning).

– – – –

c__data_users_defapps_appdata_internetexplorer_temp_saved-images_10-years.jpg

2006 – 2016

Jag är utbildad Licensierad Personlig Tränare.

Personliga tränare får fason på din träning genom att du får hjälp med att sätta upp tydliga och realistiska mål. Träningen är anpassad till dina mål och dina förutsättningar. ann-catrine-gronqvistPersonliga tränare hjälper dig att utföra övningarna på rätt sätt för att få bästa resultat och minska skaderisken.

Du blir även peppad av din personliga tränare att lyfta tyngre och vågar utmana dig själv mer än du skulle göra om du tränar på egen hand. Det blir också svårt att smita ifrån träningen och hitta undanflykter när en personlig tränare väntar på dig i gymmet eller i motionsspåret.

För att vara en licensierad personlig tränare måste man ha blivit utexaminerad från en av de utvalda skolor som får utbilda personliga tränare, PT. Efter avlagd examen uppdateras och förnyas licensen varje år genom att delta i fortbildning på skolan, i mitt fall Personal Training School i Stockholm. Att ha aktuell kunskap inom forskningarna och de senaste trenderna hänger PT:n alltid med i svängarna kring effektiv träning.

Förutom att jag är utbildad licensierad personlig tränare sen 2006, uppdaterad licensstatus som Avancerad Personlig Tränare 2019 och kostrådgivare från Paulúns Näringscenter 2014 är jag även restaurangkock och restonom YH. Detta gör det möjligt för mig att ge sakkunnig handledning och information om kost, näring och matlagning.

Under Coronapandemin 2020 höll jag uppehåll med den fysiska verksamheten och handledde mina klienter via onlinetjänster. Jag tog också tillfället i akt att förkovra mig i den senaste forskningen inom träning och kost, läsa på och gå onlinekurser.

Samarbetspartners:

Kaskö idrottshall

Mitt i stan-salen Näsby

Positive Gym  Krs

VN-gym Rangsby