BETALNINGSMÖJLIGHETER

MobilePay (tel. 050 33 77 171)
SMARTUM
TYKY
Edenred
E-passi
E-post (faktura)

– – – –

TRÄNINGSPROGRAM och ONLINE-COACHNINGhandshake-3382503_640

  • personligt träningsprogram och online-coachning
  • uppföljning och justering av programmet under 4 veckor
  • Pris: 80 euro

– – – –

TILL GRUPPDELTAGARE

Om du deltar i en (eller flera) av mina kurser kan du även ta del av följande utbud:

  • Personligt träningsprogram för 60 euro
  • Personligt kostförslag och kostrådgivning för 81 euro per månad via e-post
  • Personliga tester och kroppsanalys för 30 euro / test

Om du inte deltar i någon kurs men önskar få personlig hjälp med din träning och/eller kost kan du ta kontakt med mig så diskuterar vi vidare. Se även priser för personlig träning HÄR.

– – – –

10 ggr KORT VID GRUPPTRÄNING

10 ggr-kortet är för dig som vill röra dig fritt mellan grupperna. Du bestämmer själv när du kommer och betalar bara för de gånger du är med på träningen. Mer info om grupperna hittar under kategorin ”kurser”.

Pris: 110 euro / kort

Kortet gäller under hela träningsterminen och är personligt. Kortet innehåller träning.  Är du intresserad av individuella tester tillkommer en avgift på 30€ per test.

– – – –

KOSTRÅDGIVNING

Kostrådgivning är en tjänst för dig som vill få en klarare bild av hur kosten påverkar din kropp, hälsa och/eller resultat av träningen. Varje individ har sina vanor när det kommer till mathållningen, ett mönster vi utarbetat att passa vår livsstil. Hur ser ditt ut? Vad ska man egentligen äta och vad ska man låta bli?

Eftersom jag anser att varje människas kostsituation är unik är det individuella lösningar, kostanalyser och förslag jag eftersträvar. Därigenom blir kostrådgivningen individuell och anpassad för just dig.

Ta kontakt så berättar jag mer och vi kan lägga upp din kostrådgivning så att den på bästa möjliga sätt passar det du eftersträvar och vill ha.

Ett exempel på kostrådgivning kan vara att vi träffas en gång och går igenom din situation, eventuella allergier eller sjuktillstånd som kan påverka vid kostrådgivningen, målsättning och eventuella tester.

Efteråt fortsätter kostrådgivningen via e-post, du skickar in kostdagbok som du börjar skriva efter vårt första möte. Jag skickar dig sen en kostanalys och ett kostförslag. Vi arbetar sen vidare med dessa för att på bästa vis passa in i din livsstil och med din målsättning.

Har vi gjort tester, så träffas vi t.ex. en gång i månaden och följer upp testerna och sätter oss ner och diskuterar det som kanske är svårt att att få med i ett e-post.

Du bestämmer själv, redan från första mötet eller månad för månad, hur länge kostrådgivningen ska fortlöpa.

Är det här något för dig? Ta kontakt, Ann-Catrine.

– – – –

Är ni inom företaget intresserade av att erbjuda er personal en rekreationsdag i hälsans tecken? Kanske en föreläsning om träning eller kost? Eller vad sägs om en omgång träning ett par veckor? Ta kontakt med mig för vidare planering.

Mina kontaktuppgifter hittar du HÄR.

Följ det senaste via Facebook, min sida och grupp ”PT Ann-Catrine”