Cirkelträning i Gym

Styrketräning i gym enligt cirkelträningssystem med olika träningsprotokoll under kursens gång. Lätt-måttlig intensitet och måttlig svårighetsgrad. Träningsvana i gym är en fördel, men inte ett måste.

För dig som vill inspireras och utmanas av ett varierat träningsprogram i gymmet. Vi tränar hela kroppen i både isolerade och funktionella rörelser.

Genom styrketräningen i gym stärker du dina muskler, ökar därför din kropps förbränning i vila, stärker ditt skelett, dina leder, ökar din ork i vardagen och helt enkelt mår bättre.

Kettlebell tränings grupp

Styrketräning för hela kroppen med kettlebell och den egna kroppen som arbetsredskap, samt konditionsintervaller. Måttlig nivå. Träningsvana är en fördel.

Ett bra komplement till dig som har löpning, simning, cykling, skidåkning osv. som bas i din träning och vill komma vidare, få ny inspiration eller bara njuta av den sociala samvaron att träna i grupp! Vi utmanar konditionen genom intervallträning och musklerna får sitt genom varierande styrke- och uthållighetsövningar. Vi tränar igenom hela kroppen, flyttar våra fysiska och mentala gränser och du får en unik, öppnare syn på din träning. Viss teknisk undervisning om fördelaktiga kroppspositioner ingår i träningen, grundtekniken och god kroppskännedom ska gärna sitta i ryggmärgen för att du ska få ut mesta möjliga utav träningen utan att dra på dig onödiga skador.

TA MED:

Kettlebell (startvikt 5-10 kg) finns även att låna på plats, handduk och vattenflaska, klä dig i bekväma kläder du lätt kan röra dig i och träningsskor.

Pilatesinspirerad träning

Vi tränar hela kroppen, men med extra fokus på mage och rygg.

Lugna rörelser för ökad kroppskontroll, balans, rörlighet, koordination och styrka. Träningen utförs i eget tempo och efter egen förmåga. Låg intensitet och utan hopp. Träningen utövas stående, sittande och liggande på golvet.

TA MED:

Egen träningsmatta, eventuellt handduk (som ”kudde” eller stöd i vissa övningar), klä dig i bekväma kläder som du lätt kan röra dig i. Med fördel barfota eller stickade strumpor på fötterna.

Boka din plats HÄR.